Cocktails

Wij shaken, u drinkt.

Cocktails zijn altijd een goed idee, het geeft je gasten het gevoel dat je ze extra verwent en het is sfeer verhogend (zelfs zonder alcohol!).

Wij streven ernaar om ze er niet alleen prachtig uit te laten zien, maar vooral ontzettend lekker en bijzonder te laten smaken. De passie die we hebben voor het vak proef je in onze cocktails.

We zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw idee naar een passende cocktail.

PROOST

GEZOND ~ we gebruiken altijd de meest verse ingrediënten en zoeken naar duurzame merken. Twijfels over alcohol tijdens je evenement? Geen probleem we weten hoe je heerlijke mocktails maakt.

SMAAKVOL ~ de meeste cocktails die we serveren zijn op maat gemaakt, op basis van een uitgangspunt zoals een fruitsoort, een alcoholsoort, een kruid of specerij, een seizoen of een bepaalde kleur. En wij maken er een cocktail van die verrast en verwondert!

PUUR ~ rietje? nee bedankt. Tijdens evenementen is het moeilijk om niet te worden overweldigd door de hoeveelheid afval. Dus doen we ons best om afval zoveel mogelijk te beperken.

KLEURRIJK ~ wat is een cocktail zonder kleur. Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van specifieke cocktails die passen bij uw logo of thema. En de garnering is altijd verrassend.